|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın H.I.M. : 1995 yılının ortalarında Finlandiya'da kurulan H.I.M. (His Infernal Majesty), günümüzde gotik rock müziğini yeniden filizlendiren ekiplerin başında yer alıyor. Topluluğun kendine model aldığı isimler ise Sisters of Mercy ve The Mission U.K.. H.I.M.'i benzerlerinden ayıran önemli bir özellik, tehditkar melodiler eşliğinde mistik aşk hikayeleri anlatmak. “ Uyuşukluğumu Johnny Cash ve Roy Orbison'la geçiştirmeye çalışıyordum” diyen şarkıcı ve şarkı yazarı Ville Hermani Vallo tarafından kurulan H.I.M., Brian Eno ile kendinden geçen Migé Amour (bas), düzenli olarak Jimi Hendrix dinleyen Lily Lazer (gitar), Gas Lipstick (davul) ve Zoltan Pluto (keyboard) tarafından oluşuyor. Adlarını ilk duyurdukları kısa çalar “The EP 666 Ways to Love”, onların aynı zamanda 1996 yılında yayınladıkları ve İskandinav müzik sektöründe iyi bir satış grafiği yakalayan ilk kayıtları. Bir yıl sonra çıkan “Greatest Love Songs, Vol. 666”, sadece topluluğun kült statüsünü sağlamlaştırmakla kalmadı, aynı zamanda onların dünya çapında bir ün elde etmeleri için ilk adım oldu. Chris Isaak'den yorumladıkları 'Wicked Game', büyük bir liste başarısı yakaladı. Bu albümün hemen ardından tüm Avrupa'yı hedefleyen bir turne gerçekleştiren topluluk, başarı merdiveninin basamaklarını üçer beşer tırmandı. Üç yıl sonra çıkan H.I.M.'in ikinci albümü “Razorblade Romance”, yine büyük bir müzikal ve ticari başarı kazandı; ünlerine ün kattı. Daha önce White Zombie ve Nine Inch Nails ile çalışan yapımcı John Fryer, topluluğu birinci lige taşıdı. “Deep Shadows And Brilliant Highlights” 2001, bir buçuk yıllık sıkı bir çalışmanın ürünü olan 10 şarkıdan oluşan son çalışmaları “Love Metal” 2003 yılı sonunda çıktı. Register or Login Vılle Valo biyografi Adı : Ville Hermanni Valo Dogum Tarihi : 22 kasım 1976 Dogum Yeri : Helsinki (Finlande) Lakabı : Viltsu, Vilpertti , rokohammas,zebraman,lvad Uğurlu sayısı : 0 Favori Şehri : Necropolis Favori İçki : Bira ,Jacky-coke Sevdikleri : 80'ler mige nin fotografları, blues' un kökeni, doğu avrupa folkloru Sevmedikleri : The beatles, kırmızı et Hobileri : kaset koleksiyonu,biyografi okuma, bilgisayarla grafik tasarım İdolleri : gene simmons,edgar allen poe,raulli somejorki,clint eastwood Favori kitabı: Charles Baudelaire ın evils flowers kitabi ve the oxford book of death Favori şarkı : topi rautavaara dan sininen uni Yan projeleri : daniel lioneye the rollers ( bateri çalıyor ) |
||
|
||
| HİM çok dinlediğim bir grup olmasa da for you mükemmeldir. Az ve basit sözlerle ne kadar etkileyici şarkılar yapılabileceğini gösterir resmen... | ||
|
||
Love Metal albumuyle Dunyaca ün alan bir gruptur . . .Gerci O album cok eleştiri almıştır ama . . .adamlarin metal dunyasinda onemli bi yeri oldugu kesin.. soze gerek yok diyorum 4/4 islerini guzel yapiyorlar |
||
|
||
| him in 2.albümünü indirmek istiyorum. verebileceğiniz bir link var mı? | ||
|
||
| ville'nin üstün performansıyla nam salan grup.love metal ve rozorblade albümlerini her genç dinlemeli.VenusDoom albümleride iğrenç ötesi bi albüm olmuş.2 şarkılık albüm yapılmıs. her genç dinlemeli ![]() |
||
|
||
| Yavaş yavaş sevmeye başladığım bir grup . . . Kalın sesiyle etkili müzik yapıyor. . . |
||
|
||
| sesiyle insanları etkilio tipiylede kızları |
||
|
||
ville'nin üstün performansıyla nam salan grup.love metal ve rozorblade albümlerini her genç dinlemeli.VenusDoom albümleride iğrenç ötesi bi albüm olmuş.2 şarkılık albüm yapılmıs. Dark Light'da iki şarkılık albüm deilmiydi zaten?Sıksan üçüncü şarkı çıkar belki
|
||
|
||
bu arada adminciğim ya şu başlığı yabancı rock müziğe atsan.Herhalde love metal olarak durmuyo bu grup yabancı metal müzikte dimi
|
||
|
||
ayarlarız |
||
|
||
yaw bi türlü ısınamamışımdır şu gruba ama dinleyeni var sonuçta fena grup diil
|
||
|
||
çooook sevdiğim bir grup...
|
||
|
||
| özentilerin yavas yavas gözdesi haline geliyo. him'in de içine edecekler yakında. gerçekten kaliteli şarkıları var. venus doom'da daha önceki albümlerine göre biraz daha tarz değiştirmişler. yeni albüm de çok güzel. temennimiz özentilerin uzak durması. him'den de soğutmasınlar bizi.... |
||
|
||
| bu arada şu grup hala türü çözülemeyen bişe sanırım çok kavgalar geçiyor yani üzerine,valo nun kendi çıkardığı love metal deyimini geçsek bile alternatif rock ve gothic rock arasında çok tartışılan bi grup bi doğrusunu açıklayabilirmisiniz acaba?? | ||
|
||
Ville hayatımın erkeği ![]() adam tatlı olunca ister istemez dinleniyor bea ![]() ailecek severek dinliyoruz .. |
||
|
||
| adam tatlı olunca mı müziği dinleniyor | ||
|
||
tatlıdan kasıt sadece yüz güzelliği değil her şeyi tatlı hareketleri sesi cart curt ondan dinliyorum
|
||
|
||
tatlıdan kasıt sadece yüz güzelliği değil her şeyi tatlı hareketleri sesi cart curt ondan dinliyorum nası bir çelişki anlamadım ![]() ya sadece sesindeki tatlılık ve kaliteden bahsetsen olmazmı kargaşa ve özentilikten uzak olur böylece ![]() özenti çevrelerce sevilmesinden hoşlanmasam da adamların iyi parcaları var close to the flame sevdiğim şarkı..ama müziklerine bakarsak fena olmayan adamına göre... çok dinlediğim haberdar olduğum olmak istediğim bir grup değil..
|
||
|
||
| Pek sevmem desem az biraz yalana kaçar ama bazı şarkılarının mazisi kaldı bende.. (: | ||
|
||
mükemmel şarkı sözleri ve ville valonun süper sesiyle beni kendine bağlamış olan grup bir de türkiye'ye gelseler
|
||
|
||
Wicked Game dışında dinlemem.. Ama iyi ses var Ville abimizde..
|
||
|
||
| H.I.M- Bury me deep İnside your Heart en çok Beğendiğim şarkıLarından biri bence gayet BaşarLıLar |
||
|
||
aşığım bu gruba şarkılar,müzik,tipler...herşeyiyle mükemmel bi grup insan dinlemekten bıkmıyor yani
|
||
|
||
beni etkileyen adamın sesi ve kesinlikle rip out the wings of a butterfly sarkısı kopuyorum yani boynum agrıyo dans ederken
|
||
|
||
| Gone With The Sin,Heaven Tonight ,Killing Loneliness ,Razorblade Kiss ,Poison Girl ,The Funeral Of Hearts,Wicked Game en sevdiğim şarkılarından bazılarıdır. Ville'ye de hayranım doğrusu harika bir sesi var insanın içine oturan. | ||
|
||
HIM we ville benim 1tanemdr o her ne kdr sigaradan kaynaklansa da harika sesile şarkılarını iice spr yapıo..HIM4ewa..!
|
||
|
||
| aşırı sewdiklerimden biridir him grubu tüm elemanlarını villeden den lily e kadar çok kaliteli buluyorum şarkılar ville tarafından yazılanlar özellikle acayip güzel oluyo...Ville bana göre sahnede çok devleşiyor kendi göre has bi havası war adamın,şarkı söyleşinin vs...wicked game,funeral of hearts,your sweet 666,gone with sin,razorblade kiss,killing loneliness,endless dark,love you like i do süperdir dinlenmeye degerdir... | ||