|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 GOOD CHARLOTTE Good Charlotte, Maryland’li iki kardeş Joel Madden (vokal), Benji Madden (gitar) Paul Thomas (bas gitar), Billy Martin (gitar) ve Aaron (davul) tarafından 1996 yılında kuruldu. Grup adını ilk olarak 1998 ve 1999 yıllarında D.C’de düzenlenen WHFS adlı rock show ve HFSF festivallerinde yer alarak duyurdu. Good Charlotte , grubun adıyla aynı ismi taşıyan ilk albümünü 2000 yılında Epic Records’dan çıkardı. Ardından Madden kardeşlerin MTV’de yayınlanan “All Things Rock” adlı programda VJ’lik yapmalarıyla grubun ünü arttı. Grup 2002 yılında “The Young and the Hopeless” albümünü piyasaya çıkardı. Albümde yer alan "Lifestyles of the Rich and Famous," "The Anthem," and "Girls and Boys" adlı parçalar listelerde ön sıralara yükseldi. Good Charlotte üçüncü albümleri olan “The Chronicles of Life and Death”i 2004 yılında piyasaya çıkardı. Albüm “Life” ve “Dead” olarak iki farklı versiyon, kapak ve bonus track’lerle yayınlandı. 2007 senesinde “Good Morning Revival” adlı 4. albümünü Don Gilmore prodüktörlüğünde yayınlayan Good Charlotte, albümden ilk single’ı “Keep Your Hands Of My Girl” adlı parçaya seçti. Parçada Avenged Sevenfold’dan M. Shadows ve Synyster Gates ile çalışan grup, bu single ile İngiltere listelerinde 23 numara oldu. Parçaya bir de video klip çeken topluluk, albümden “Dance Floor Anthem” adlı parçayı 2. single olarak yayınlayacak. |
||
|
||
vokalin sesi çok ince
|
||
|
||
bence ince olması joel madena yakışıo
|
||
|
||
| güzel sölüolar...son albümde çok güzel | ||
|
||
| son albüm bomba ya yaptıklarının arasında en iyisi diebilirim | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| beğenmiyorum | ||
|
||
| herkesin beğenisi farklı oluyor | ||
|
||
Bu grubu pek sevmiyorum.Tam anlamıyla MTV grubu Green Day de son albümle MTV nin köpeği oldu sinir oluyorum herkes tanıyor
|
||
|
||
| son albumlerı bence cok ıı |
||
|
||
Bu grubu pek sevmiyorum.Tam anlamıyla MTV grubu Green Day de son albümle MTV nin köpeği oldu sinir oluyorum herkes tanıyor ![]()
|
||
|
||
Eveet tikilerin diline düşünce ifrit oluyorum. Bir de bir grup istemedikçe popüler olmaz bence |
||
|
||
| Popüler olmak istemeyen müzisyen yoktur,var mıdır? Önemli olan çok para kazanacağım diye her şeye atlamamaktır ki,bu konuda Metal müzik camiası takdire şayandır. |
||
|
||
| bncede fazla popüler olmasındamı yakınıyorsunuz bilmiyorum ama onlar ilk başta bar gibi yerlerde sahne alıyorlardı yani kolay gelmediler buraya mtv sponsorları olmassa olmaz bu zamanda kim mtvye balı olmadn albüm yapıyorki | ||
|
||
bncede fazla popüler olmasındamı yakınıyorsunuz bilmiyorum ama onlar ilk başta bar gibi yerlerde sahne alıyorlardı yani kolay gelmediler buraya mtv sponsorları olmassa olmaz bu zamanda kim mtvye balı olmadn albüm yapıyorki çoğu grup mtv ile ilgisi olmadan albüm yapıyor hem mtvnin direk parasal destek yaptığını sanmıyorum tanıtım vs olabilir belki ama albüm yapan gruplara direk maddi destek sağladığını hususuna katılmıyorum.
|
||
|
||
| zaten direk maddi destek olmasına gerek yok mtv büyük bir müzik kanalı sonuçta orda yayımlanan klipleri büyük para getiriyor onlara zaten deilmi | ||
|
||
herzaman severek dinledigim punk tarzını çok güzel taşıyan bi grup!!en sevdigim şlarkıları riot girl,ı just wanna live !!son albümünde de river ,keeps your hands off my girl missery,break apart her apart!!
|
||
|
||
Tek kelimeyle muhteşemler Joel'e aşıım
|
||
|
||
kesinlilklle benji ve joel harika punk müziğinb bnce ustaları green day gibi
|
||
|
||
<DIV>kesinlilklle benji ve joel harika punk müziğinb bnce ustaları green day gibi</DIV> Billy Martin'den Alıntı "İnsanlar bizim bir pop punk grubu olduğumuzu düşünüyorlar fakat değiliz. Biz Good Charlotte'ı bir rock grubu olarak kurduk. Bu gruptayım, çünkü onlar benim arkadaşlarım ve katılmamı istediler." "Bir dergiyle insanları eğlenebilecek güzel bir röportaj yapıyorum. Tamam ama soruyorlar: En sevdiğiniz 5 Punk albüm" Aman Tanrım!" "Punk müzik hiç dinlemedim. Punk Müzik hiç sevmedim. İnsanlar bizim ne kadar gerçek punk olduğumuzu tartışıyorlar! Sanki onlara gerçek bir punk grubu olduğumuzu söylemişiz gibi! Gitaristin de söylediği gibi bu grubun punkla hiçbir ilgisi yok. 1996 kurulan birkaç hit parçayla Mtv nin de hatırı sayılır desteğiyle ünlenmiş pop rock grubu. Green Day ise bu işe başladığında punk hiç popüler değildi. İlk kez 1988 de depodan bozma bir barda sahne aldılar. Yani neredeyse 20 yıllık bir geçmişe sahip.Başarılarından söz etmeye gerek yok sanırım. Müzikleri değişse de zamanında punk adına çok şey yaptılar. Böyle bir grubun Good Charlotte’la bir görülmesi hatta kıyaslanması bile saçma aslında. |
||
|
||
| The River isimli şarkısı mükemmel 10 kere üst üste dinlediğim oldu
|
||
|
||
| ya good charlotte güzel ya | ||
|
||
bencede çooooook güzel grup.harika müzik yapıyolar
|
||
|
||
| hmm fena sayılmazlar ama mükemmeller diyemiycem | ||
|
||
ben çok beeğeniyorum bu grubu the river çok güzel olmuş
|
||
|
||
bnde bayılıorum ne diim
|
||
|
||
bir önceki albümleri pek güzel değil
|
||
|
||
| olurmu ya oda çok güzel | ||
|
||
| the river'a hayran kaldim. takip ettigim sevdigim bi grup | ||
|
||
| şimdide dance floor anthem güzel | ||
|
||
| cok iyiler bnce son album super olmus walla ne dıyım müzık yapmasını bılıyolar | ||
|
||
| bn seviyorum | ||
|
||
| bn seviorum yane sonuç olarak yane bilemiorum yane xP sonuç olarak bence iiler | ||
|
||
I don't wanna be in Love güzeL ama en çok beğendiğim "i just wanna live"
|
||
|
||
| bence artık eskisi kadar iyi diiller.son albüm çok fazla dans öğeleri içeriyo.onların özü bu diil ki...bundan sonraki albüm dilerim kendilerine dönüş yaparlar | ||
|
||
| Sağlam bi grup. | ||
|
||
| 2. albümden beri takip ediyorum.son albümde bi bozukluk olduğu doğrudur.oda hilary den kaynaklanıyo diye düşünüyorum.yine de gzl grup.ne diyim. | ||
|
||
Bu grubu pek sevmiyorum.Tam anlamıyla MTV grubu Green Day de son albümle MTV nin köpeği oldu sinir oluyorum herkes tanıyor ![]() burda sonsuza dek haklısın 2 ay dinleyip sonra bırakıyolar bj fanları var bu gurup tarzmı ne değiştircekmiş öyle duydum bi kaç şarkısı dışında fazla sevmiyorum ı just wanna life mı ne vardı yanlış olabilir bide we belie.... bişey onun dışında sevmiyorum
|
||
|
||
| SAHİLE YÜRÜMEYE ÇIKARSIN KÖPEĞİNİ GEZDİRİRSİN MESELA KULAINDA EĞER GOOD CHARLOTTE ÇALİOSA KÖPEKLE KOŞMAYA BAŞLARSIN OKADAR KAPTIRIRSN KENDİNE ŞARKILAR BALAR SENİ KENDİNE |
||
|
||
Good Charlotte kesinlikle punk grubu değildir tam bir rock grubudur!!!!
|
||
|
||
Sadece mkyajlarına göre konuşmayalım lütfen. pop rock desek daha mantıklı olur sanki
|
||
|
||
| höh imzan ne kadarda küçük öyle | ||
|
||
gc ne biliyim bütün parçaları benziyor çok sıkıcı
|
||
|
||