|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 300 / 300 Sıpartalı Yönetmen : Zack Snyder Oyuncular : Gerard Butler, Lena Headey, Vincent Regan Filmin Türü : Savaş / Macera / Dram / Aksiyon Yapım Yılı : 2007 Yapım Ülkesi : ABD Resmi Sitesi : Register or Login Gösterim Tarihi : 16.03.2007 Konusu : Frank Miller'in grafik romanından uyarlanan "300 Spartalı", M.Ö. 480 yılında geçen Thermopylae savaşını konu alıyor. Filmde Sparta Kralı'nın ordusu ile Pers ordusu arasında başlayan savaş tüm Yunanistan'ın Persler'e karşı birlik olmasını sağlar. Sparta Kralı Leonidas (Gerard Butler) ve emrindeki 300 Spartalının Pers Kralı Xerxes'in büyük ordusuna karşı duruşu başta ölümüne bir savaştır. Ancak bu durum dünyada ilk demokrasinin kuruluşuna da yardımcı olacaktır. ![]() arkadaşlar tavsiye edebilirim bu filmi .... |
||
|
||
| kesinlikle çok güzel bir filim ... kesiinlikle gidlmesi gereken bi film... gidicem bu filime kesin ... | ||
|
||
| süper bi film gittim...bilgisayarı çok iyi kullanmışlar film sonunudaki animasyonda güzeldi..izleyin... | ||
|
||
| izleyemedim umarım zaman bulup izlerim,oldukça övülen bir film.. | ||
|
||
dvdsini alıp izlerim arşivimede bir film daha girmiş olur
|
||
|
||
| Görüntü olarak mükemmel hatta ötesi büyük para harcandığı belli. Hatta filmin DVD si alınıp her anın ''FOTOĞRAFI'' çekilip arşiv yapılmalı. FRAGMAN |
||
|
||
| süper film son gittigim fildir kendileri eheheh:) izlenmeye deger | ||
|
||
| yunanların propagandasını yapıo tabıkı arkasında abd nın ızledım persler spartanın aq cokta guzel oluo | ||
|
||
| arkadaslar bu film tarihteki olaylari birebir anlatmiyor,cunku tarihten birebir alinti yapilmadi.Amerikada ki bir cizgi romandi 3oo,bu yuzden biraz komik biraz gorsel efektler temel tutuldu yapiminda.Filmi bu yonden degerlendirirsek sayet guzel ve hos bi film bence.. | ||
|
||
gayet iyi bir filmdi
|
||
|
||
yunanların propagandasını yapıo tabıkı arkasında abd nın ızledım persler spartanın aq cokta guzel oluo =D=D=D
|
||
|
||
| Efektler açısından hoş bir film olmuş gerçekten. Olayların akışı da ustaca düzenlenmiş. Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biridir diye düşünüyorum. | ||
|
||
konu biraz çarptırılmış ama savaş sahneleri açısından çok güzel bi filim....müziklerde fena diyil....
|
||
|
||
yunanların propagandasını yapıo tabıkı arkasında abd nın ızledım persler spartanın aq cokta guzel oluo
|
||
|
||
cidden güzel film de biraz eski de kaldı artık
|
||